DOROSZLÓ címere. Bővebben a főoldal alján az ÚJDONSÁGOKBAN!!!
English version Srpska verzija
 
- Jószomszédság
- Státustörvény
- állampolgárság
- Millenniumi írás
- Vajdaság
- Testvérfalvak:
     Dávod
     Rém

 

Tisztelt Olvasó!

 

Repül az idő...

Ebben az évben pont 10 éves a kis falunkat bemutató honlap, miközben kétszer ennyi idővel ezelőtt még azt sem tudtuk, hogy mi az az internet.

A kerek évforduló alkalmából köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki bármilyen formában segítette a munkámat az elmúlt évtizedben . (A láblécen szereplő köszönetnyílvánítás remélem nem hagyott ki senkit.)

Természetesen köszönöm az olvasóknak a honlap felkeresését. Legyen az véletlen vagy tudatos keresés végeredménye. Remélem az itt eltöltött idő mindenkit gazdagított valamivel.

Köszönöm a fórum, szavazás és vendégköny hozzászólásokat és a jelentkezéseket a doroszlóiak adatbázisába. Ezek mind-mind hozzájárultak, ahhoz hogy ez a honlap a falu nevének tetszőleges internetes keresőbe írásakor az első helyen végez!

A jelenlegi forma megmarad. Nem kívánom a lapot sem hírportál, sem blog sem web 2.0-ás honlappá alakítani. A doroszlói emberek és néprajzi értékeink bemutatása marad továbbra is a célom. Ezek az lassan alakuló és átalakuló folyamatok nem igénylik a fentebb említett dinamikus tartalomszolgáltatást. Az ilyen igények kielégítését kiválóan végzi a testvérlap Doroszló Portál.

A magam részéről szeretném folytatni az elvégzett munkát és ígérem, hogy erőmhöz és szabadidőmhöz mérten igyekszem új és friss adatokkal bővíteni a honlapot.

További sikeres évtizedeket és századokat Doroszlónak és melette a krónikás honlapoknak!

Üdvözlettel,

 

Samu Krisztián

 

 

 
 
 
A honlap 1024x768-as felbontással, 24 bit színárnyalattal és Internet Explorer 6.0-val a legélvezhetőbb.
Első megjelenés: 1999.07.14.
Utolsó frissítés: 2018.08.15.

Köszönetnyilvánítás
 
hosting/sponzor: VAJDASAG.HU
Böngésszen!
©Webmester: Dr. Samu Krisztián   
Honlap statisztika:
eXTReMe Tracker